2021.03.06.
09:53

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Ez a hétvégi program: nincs oltakozás

 

Egy hétvége alatt be tudnánk oltani mindenkit, aki kéri[i].

"Ma egy általános, országos, egy-két nap alatt történő átoltásnak a föltételei megvannak" – mondta a miniszterelnök.

Rendszerszintű technikai problémák miatt ideiglenesen leállították a tömeges oltást

Orbán Viktor pénteki rádióinterjújának legfontosabb részeként a miniszterelnök közölte, hogy problémák vannak a tömeges oltással. A gond nem az oltóanyagokkal függ össze, hanem technikai kérdésekkel.

 

Felfüggesztették a hétvégi oltási programot, 74 ezer ember nem kap most vakcinát

Elmarad a hétvégi oltási program – jelentette be György István miniszterelnökségi államtitkár, az országos oltási munkacsoport vezetője az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján. Ez 74 ezer krónikus beteget érint, akiket sms-ben már értesítettek a vakcinálásról. Az időpontot pótolni fogják.

 

https://index.hu/belfold/2021/03/05/gyorgy-istvan-operativ-torzs-2021-03-05/

 

Kiírták a kományzati honlapon, hogy elmarad a hétvégi tömeges oltás, de aztán gyorsan törölték is

Nemsokkal a rádióinterjú után megjelent a kormányzati tájékoztató oldalon az aktuális napi tájékoztató, amely tartalmazta, hogy:

 „Az erre a hétvégére meghirdetett tömeges oltási akció technikai hibák miatt elmarad. Az a több mint 70 ezer 60 év alatti krónikus beteg, akit csütörtökön SMS-ben hívtak oltásra, más időpontban lesz beoltva. A hiba javítása zajlik, minden érintettől elnézést kérünk”.

Amilyen gyorsan felkerült, olyan gyorsan el is tűnt az említett passzus a tájékoztatóból - vette észre a Telex, akik képernyőfotót is készítettek a már törölt információról.

https://magyarnarancs.hu/belpol/kiirtak-a-komanyzati-honlapon-hogy-elmarad-a-hetvegi-tomeges-oltas-de-aztan-gyorsan-toroltek-is-236505

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr3816451788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása