2019.05.21.
20:40

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Paul Lendvai Radnóti díjat kapott Budapesten

A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége Radnóti Miklós díjat adományozott Paul Lendvainak. A laudációt Tóth Zoltán olvasta fel. Nagyváradi Szűcs Mihály verssel köszöntötte az ünnepeltet. Hanti Vilmos, elnök adta át a díjat Paul Lendvainak.   A Bécsben élő kitüntetett 17 könyvet írt Közép- és Kelet-Európáról. Az újságíró, kortörténész elmondja véleményét a jelenleg magyarországi kormánypártról, a miniszterelnökről, az ellenzéki politikusokról és pártokról. Az osztrák alkancellár botrányáról a demokrácia sikereként beszél. Az osztrák demokrácia védelmezője jelenleg Alexander Van de Bellen köztársasági elnök.

Szólj hozzá!

Címkék: videó demokrácia Európai Unió Ausztria jóállam Demokratikus Koalíció nemzetközi megfigyelés 2019 Magyarország Budaörsi Olvasókör

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr3014843156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása