2018.02.11.
18:35

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Találkozó Keller Lászlóval és Keleti Györggyel

Találkozók volt országgyűlési képviselőkkel.

Elsőre próbálkozom a választási kampánnyal, így szükségesnek tartottam találkozni a térség korábbi országgyűlési képviselőivel.

Keller László három választáson át nyerte el a parlamenti helyet. Hasznos beszélgetést folytattunk a képviselőnek az országos és a helybeli munkájának az arányáról, a párt és a jelölt, a párt és a képviselő kapcsolatáról. Egyetértettünk abban, hogy a lakossági kapcsolatok ápolása nem csak a kampány időszakában fontos, hanem az folyamatos feladat. Közösen körbejártuk a választókerületbe tartozó települések egy részét, és elmondta, hogy az eredmények mellett még – szerinte – milyen fejlesztéseket kellene megvalósítani.

Keleti György a képviselőség mellett miniszter is volt. Közös közigazgatási múltunkat csak röviden idéztük fel, mert a kampány módszerekről folytattunk tartalmas eszmecserét. Hasznos tanácsokat kaptam Tőle a lakossági és a párt kapcsolatok fenntartására.

 

komment

Címkék: kampány választás demokrácia MSZP Budaörs Demokratikus Koalíció Két kor gyermeke Országgyűlési választás 2018 2018 Magyarország Képviselőjelölt:Tóth Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr3313656686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása