2018.02.11.
18:29

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Találkozó Győri Ottiliával, Budakeszi polgármesterével

 

Dr. Csutoráné Dr. Győri Ottilia Budakeszi polgármestere.

 

Budaörsi létemre gyakran járok Budakeszire, mert a barátom ott lakik és a feleségem néha ott vásárol. Így tapasztalataim vannak a két város közötti közlekedési problémákról, sőt a lakossági ellátási szint különbségeiről is.

Bemutatkozó látogatásra fogadott Győri Ottilia polgármester, és hamar rátaláltunk a közös hangra, mert mind a ketten a közigazgatási pályafutásunkat az V. ker. tanácsban kezdtük, Ő a postabontóban és lakcímnyilvántartóként. Nem sokat töltöttünk azonban nosztalgiázással, mert a Budakeszi előtt álló feladatok sürgetők. A megvalósult eredményes fejlesztések (iskola, lakóparkok, stb.) mellett egyetértettünk abban, hogy a legfontosabb kérdés a közlekedés problémája. Budakeszi esetében egyidőben jelentkeznek az országos, a regionális és a helyi közúti problémák megoldása. Egyetértettünk abban is, hogy a nagyszabású ingatlanfejlesztésektől elmaradtak az infrastruktúrális beruházások. Érintettünk néhány helyi problémát (Álomvölgy, Vastelep), és abban is egyetértettünk, hogy ezeknek a megoldása a lakosság többségének a támogatásával a polgármester és a képviselőtestület feladata. Végül gratuláltam a „Idősbarát önkormányzat” díj elnyeréséhez, de megemlítettem, hogy ezen díj alapítása közigazgatási államtitkárként - annak idején - az én feladatom volt.

BÉKESSÉG ÉS FEJLŐDÉS!

 

komment

Címkék: kampány választás demokrácia MSZP Demokratikus Koalíció 2018 Magyarország Képviselőjelölt:Tóth Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7113656664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása