2017.10.22.
23:06

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Október 23-ai ünnepség: Bródy koncert

Október 23-ai ünnepség: Bródy koncert október 22-én.

Október 22-én vasárnap 19-22 óra között volt Bródy János „Ráadás” koncertje a Budapesti Kongresszusi Központban. A koncert a Sárikával kezdődött, amely 40 éve sláger, így méltán váltott ki nagy tapsot a zsúfolt házból. Meglepetésre, a műsor a régi, kevésbé ismert dalokkal folytatódott, és még nagyobb meglepetésre, áradtak az új dalok! Az új dalok tematikája és művészi színvonala a legnagyobb slágerekével vetekedett, a közönség vastapssal fogadta az újdonságokat. A 2,5 órás koncert végén 3 ráadást a közönség állva tapsolt végig, és együtt énekelt a zenekarral és Bródyval. A zenekart külön ki kell emelni a produkcióból, mert nagyon-nagyon fiatalok alkotják az együttest, és úgy játszák a dalokat, mintha ők is egyidősek volnának Bródyval.

A demokratikus ellenzék nem volt képes összehozni egy megtapsolható október 23-ai ünnepi rendezvényt. Bródy János méltóvá tette számunkra az ünnepet.

Köszönjük!

 

komment

Címkék: pártok filmszínházirodalom Ünnepek 2017 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr5413052856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása