2016.05.04.
16:41

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Heti Betevő Egyesületnek főztünk - budaörsi önkéntesek

136 adag sertéspörölt készült 20 kg sertés apróhús, 2, kg zsír, 3 kg füstölt csülök, 4 kg konzerv lecsó, 0,15 kg édesnemes és csípős paprika, 10 l alaplé felhasználásával. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: videó szakácskönyv Budaörs Heti betevő 2016 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr508686662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása