2014.02.26.
18:02

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Vidd magaddal a lakcímkártyát!

Közszolgálati vagy pártos tájékoztatás?

Kaptam egy e-mailt arról, hogy olvassam a vs.hu honlapot, amely a 2014. évi választásokról ad tájékoztatás, és segít nekem az a bonyolult választási kérdésekben való eligazodásban.

Nosza, rajta! Ráléptem a honlapra, és érdeklődéssel olvastam azt a hírt/kommentárt, amely szerint a Népszava félretájékoztatta a választópolgárokat a külképviseleten való szavazás módjáról.

http://vs.hu/lakcimkartya-nelkul-szavazhatunk-kulkepviseleten-0225/

Pap Szilárd István cikkéből idézek:

Az NVI közlése szerint lakcímkártya nélkül is lehet szavazni, a külképviseleten pusztán négy irat egyikét – a személyi igazolványt, az útlevelet, a jogosítványt vagy a kártya formátumú ideiglenes személyazonosító igazolványt – kell bemutatni.”

A pártos tájékoztatást folytatók közé nem célszerű belépni sem a vs.hu, sem Pap Szilárd számára. Javasolom, hogy az alábbi cikkemet közöljék az olvasóikkal:

http://tothzoltan.blog.hu/2014/02/26/kell_a_lakcimkartya_a_kulkepviseleti_szavazason mert itt nem egy nyilatkozatról, hanem egy folyamat végig kísérésről van szó. Hogyan jut el a közszolgálati információ a külképviseleten szavazó választópolgárokhoz?

Ajánlom a vs.hu és az újságíró szíves figyelmébe a közszolgálati tájékoztatás szükségességét. Olvassanak többször Népszavát.

 

 

2 komment

Címkék: választás demokrácia közigazgatás kormánypárt 2014 Magyarország ... és ez nem vicc!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr165834069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása