2013.12.17.
16:09

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Egyes rendőrök jobban, mások még jobban teljesítenek

 

Jobban teljesítő rendőrök

 

·         Jelentkezem, Államtitkár Úr!

 

·         Köszönöm, hogy ilyen gyorsan kijöttek a lakásom kifosztása után! 1 óra 40 perccel a bejelentésemet követően már meg is jelentek a helyszínen: ez a gyorsaság az államtitkári beosztásomnak köszönhető!? 150 méterre van a lakásomtól a rendőrség épülete!

 

·         Jelentem, Államtitkár Úr, hogy az egyszerű állampolgárokhoz gyorsabban megyünk ki helyszínelni lakás betörés esetén! Nem szeretnénk, ha az államtitkárok lakása kifosztásának nyomozását soronkívüliségnek, ne adj’Isten protekciónak tekintenék a népek. Tiltakozom az Ön tényállítása ellen, mert nem 150, hanem 152 méterre van a rendőrség épülete a bejelentés szerinti tetthelytől.

 

·         Köszönöm a gyors segítségüket! Javasolom, hogy koncentráljanak a konyhai kisablakra (40x40 cm), amelyen keresztül elvitték az értékeinket, de csak azokat, amelyek a kisablakon kifértek. Nem, a televíziónk régi típusú, sőt a rádiónk sem fért ki a kisablakon. Viszont elvitték az ismeretlen tettesek a konyhai pulton levő készpénzt, az arany(nak látszó) zsebórámat.

 

·         Teccik tudni ezek a cigányok ilyenek, sőt a még cigányabbak még rafináltabbak! Bélyeggyűjteményeket is lopnak! Az újságban azt írják, hogy a rendőrök verik a feleségüket, ami aljas hazugság! Még a macákat sem verjük. Persze jogosan megfenyítjük a rendőri szervek elleni támadásokat. És az sem igaz, hogy a Honvéd kórházban a sebészeti ügyeleten azért kell sokat várakozni a betegnek, mert minden letartóztatott elesik a lépcsőn. Nagyon kevés a fizetésünk, és a polgármesteri hivatal sem adott elég benzinpénzt a rendőrségnek! Sőt! Nem tudunk ujjlenyomatot venni a kisablakról! Mit tetszik gondolni, milyen sok pénzbe kerül az ujjlenyomat levétele! Sőt, utána még azonosítani is kell! A maga lakásában alig esett kár, és MI közpénzeket herdáljunk a cigányok felderítésére, amikor mindenki tudja, hogy a cigányok voltak! 30 nap múlva kiadjuk a nyomozás megszüntető végzést, és mehetnek vele a…. biztosítóba!

 

Még jobban teljesítő rendőrök

 

Jó ütemben autóztam az Október 23. úton. Szerencsémre a Kosztolányi Dezső téren zöldet kaptam, majd hirtelen fékezés a tér közepén, mert a Bocskai út sarka után a legbelsőbb sávban egy rendőrautó villog. Hirtelen autós káosz, a 3 sáv egyre szűkül, mert a buszok sem férnek be a buszmegállójukhoz. A közúti rendőrlámpának láthatólag nincs tudomása az a villogó rendőrautósok intézkedéséről, ezért a pirosnál masszívan áll a forgalom. Lassú araszolás, mindenki kerülgeti a villogó rendőrautót. Közvetlen a rendőrautó mellé érve azt látom, hogy a 3 rendőr ül az autóban és lehúzott ablakon keresztül vegzálják a hajléktalant. A szerencsétlen embert ismerem, mert évek óta ott ácsorog a zöld füvön és kéreget (ha kap valamit, azt szépen megköszöni, ha nem kap semmit, akkor is jó utat kíván). A rendőrök a meleg autóban intézkednek, a hajléktalan a + 1 C fokban cidrizik. Sokat nézelődni nem lehet, mert végre zöldet kapok, és gázt neki, az üres Bocskai úton szabadon lehet továbbhajtani. A szemben levő forgalmi sávokban végeláthatatlan dugó. A Kosztolányi Dezső tértől a Budaörsi útig áll a forgalom.

 

Lehetséges, hogy egy másik rendőrautó tartja fel a forgalmat egy másik hajléktalan vegzálása miatt?

 

2013. december 17. (kedd) 14,50 történt a koldusok vegzálása. Boldog karácsonyt a jobban teljesítő rendőröknek is!

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség 2014 Magyarország fogyasztó védd magad! ... és ez nem vicc!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr395696737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása