2013.10.13.
19:20

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Ismét Baján - ismeretlen kampányolók

Ismeretlen (harmadik) fél beavatkozik a választási kampányba.

Jól ismert a nemzetközi választási megfigyelők előtt az az aljas módszer, hogy egy ismeretlen harmadik fél beavatkozik a negatív módszerekkel (gyalázkodás, piszkoskodás, rágalmazás, stb.) a választási kampányba.

A nemzetközi megfigyelők ezt a tartalmilag világos, de jogilag cseles módszert mindig annak a jelöltnek a rovására írják, akinek az érdekét szolgálja a furmányos, de önmagában erkölcstelen támadás.

Fontos elem a választás tisztaságában, hogy a választási hatóság pártsemleges tevékenységet folytatott-e a korábbi a időszakban?! A bajai helyi választási bizottság érdemi döntéseit megsemmisítette a bíróság, illetőleg a területi választási bizottság.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás demokrácia pártok kampányfinanszírozás MSZP 2014 Magyarország Együtt 2014 Demokratikus Koalíció nemzetközi megfigyelés Szavazatszámlálók választópolgár kérdez

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr695566913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása