2013.04.21.
10:09

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Élő preambulum - a választásról

A Magyar Újságírók Szövetségének a székházában Enyedi Nagy Mihály szervezésében "Élő preambulom"-ra került sor.,  A választójogról szló vitát Szentpéteri Nagy Richard vezette Hubai László, Tóth Zoltán és Wiener György részvételével. A 2 órás vita összefoglalóját a Klubrádióban hallgatják meg 13 percben. A Klurádió honlapjának címére kattintson, majd a 7-es stúdió műsorának első részére. A hangfelvétel 9. percétől hallgathatja a szakértőket.

http://www.klubradio.hu/index.php?id=61%23c

 

2 komment

Címkék: választás demokrácia rendszerváltás pártok határon túli magyarok kormánypárt előválasztás MSZP LMP Európai Unió OVB 2014 Magyarország MÚOSZ Alkotmány Alaptörvény magyar választások története 2014 abécé választásokra nemzetközi megfigyelés Szavazatszámlálók

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr535237155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovács Iván 2013.04.22. 08:33:46

Tisztelt Tóth Zoltán!

Megbeszélésünk szerint emlékeztetném keddi találkozónkra.

Üdv: Kovács Iván
süti beállítások módosítása