2013.01.30.
18:09

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Nemzetközi választási megfigyelők tapasztalatai

http://www.ifes.org/Content/Galleries/E/Photo-Gallery-Elections-and-Democratic-Transitions-to-Watch-in-2013.aspx?utm_medium=email&utm_source=MyNewsletterBuilder&utm_content=411097453&utm_campaign=Elections+and+Democratic+Transitions+to+Watch+in+2013+1411601885&utm_term=View

Az IFES (Nemzetközi Alapítvány a Választási Rendszerekért) egy washingtoni székhelyű szervezet, amely a világ 100 országában végez választási megfigyelést. (Magyarországon első ízben 1990-ben voltak jelen.) A www.ifes.org honlapon találhatóak meg a szakmai értékelések. Most közzétettek egy fotógyűjteményt is, amelyet azon országok választásairól készítettek, amelyeket politikailag a "demokratikus átmenet" országainak neveznek. Már nem kemény a diktatúra, de még nem demokrácia...valamilyen remény élhet, hogy egyszer demokratikus irányba fejlődnek.

Sokat kell dolgozni egy demokratikus választásért!

Szólj hozzá!

Címkék: választás demokrácia rendszerváltás külföldi választás USA 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr35053571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása