2012.11.18.
15:05

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Együtt 2014 mozgalom küldetése

nepszabadsag_2012_majus_1_1353247466.jpg_396x625

Az Együtt 2014 Mozgalom küldetése:

Az érték- és utatvesztett, mély válságba zuhant Magyarország előtt csak egyetlen út áll: az összefogás.

Összefogás a közmegegyezésért, közös értékekért és közös célokért, a legfontosabb nemzeti közös nevezők meghatározásáért, melyre az elmúlt két évtized örökségét meghaladó, hiteles politika épülhet.

Összefogás a jó kormányzásért, demokratikus hagyományaink védelméért, nemzeti közösségünkért, melynek éppúgy alapja a magántulajdon védelme, mint a jogállamiság és szolidaritás. 

 

Összefogás a változás legfőbb akadályát jelentő kormány leváltásáért.

 

Összefogás Magyarországért, a demokráciáért.

1 komment

Címkék: választás demokrácia előválasztás Bajnai 2014 Magyarország Együtt 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr894912936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

1.szóló · http://ide-oda.blog.hu 2012.11.22. 22:04:24

E'14: "Magyarország előtt csak egyetlen út áll: az összefogás."

Ám ennek az útnak KÉT sávja van! (+egy leálló:)

Amit az E'14 erőltet, az a parlament ELŐTTI összefogás (="külső" sáv:)

De a CÉL-t illetően ugyanilyen hatékony - de mennyivel demokratikusabb! - lenne a parlamenten BELÜLI összefogás, az "Együtt" és a külön bejutók között ("belső" sáv).

Ez utóbbi ráadásul begyűjthetné pluszban azon választók voksait IS, akik valamiért annyira nem szimpatizálnak az Együttes vala(bár)melyik tagjával, hogy ezt az antipátiájukat még 0.Viktor leváltásának nemes célja sem tudja feledtetni, ezért ők inkább távollétükkel tüntetnének.

Az a "leálló sáv" pedig gyakorlatilag a Fidesz-Magyarország "útja" lenne, már HA az E'14 tényleg elérné a 2/3-ot, hiszen akkor lehetne majd arra hivatkozni, hogy egy ekkora többségben már úgyis benne van egy csomó "jobbközép" szavazó, tehát ezáltal az új 2/3 intézkedései már nem csak "baloldaliak" lesznek, hanem "országosak".
süti beállítások módosítása