2012.10.25.
20:29

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Az épület valódi - a számok valótlanok?!

216615_1_1351189064.jpg_400x300

 

Hiteltelen a BM: a BM szerint 20 ezren voltunk...

 

A BM sajtófőosztály több közleményt is kiadott az október 23-ai ellenzéki tüntetésen résztvevők számáról, azonban minden ilyen közlemény 20 ezres számban jelölte meg a tüntetők létszámát. Az MTI is ugyanezt mondta.

A helyszínen ott levők biztosan tudták, hogy többen voltak, mint a korábbi tüntetéseken. A média hallgatói személyesen nem, de a tv nézők egyértelműen láthatták, hogy a sokkal többen voltunk, mint a legnagyobb nézőszámú focimeccsen. A realitás 70-80 ezer körül járhat. A hibahatár az ilyen rendőrségi-terrorelhárító számításoknál szakmailag maximum 5%, 20 ezernél ez 1000 fót jelenthet.  Aki a hibaharárt túllépi, annak mennie kell a rendészeti szakmából...

A rendőrminiszter nem nyilatkozik a tüntetők számáról, nem vállal semmi felelősséget az ügyben.

A rendőrség nem nyilatkozik a tüntetők számáról, nem vállal semmi felelősséget az ügyben.

A BM sajtófőosztály nyilatkozatokat ad ki a 20 ezer tüntetőről, de felelőssége nincs a nyilatkozataiért.

Hiteltelen már a BM. Mit gondoljunk a BM más közzétett számairól? A bünözési adatok (?), a szabálysértési adatok (?), az önkormányzati pénzügyi hiány adatok(?), stb.?

A BM főnökei önmagukról nagyon szerény bizonyítványt állítottak ki: – elégtelen (1) – pótvizsgára utalva. Még szerencse, hogy nem a BM számolja össze a szavazatokat 2014-ben?! Mert a BM sajtófőosztálya bármilyen adatot nyilvánosságra hoz, hiszen a fizetésért dolgoznak (nem a kormánytitsztviselői becsületért?).

És ki mondja az adatokat a sajtófőosztálynak?

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség demokrácia 2014 Magyarország Együtt 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr784870302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása