2022.10.02.
11:39

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Köszönet a Dankó utca támogatóinak!

Köszönet a Dankó utca támogatóinak!

Az Oltalom Karitatív Egyesület és a Budaörsi Olvasókör bemutatta a támogatóiknak a VIII. ker. Dankó utcában épülő régi-új főzőkonyhát. Iványi Gábor megnyitó beszédében felidézte az elmúlt évek megpróbáltatásait, és ennek ellenére a működőképességet. 3000 emberről gondoskodik a Dankó utca és a vidéki intézményeik. Működtetnek óvodától főiskoláig mindent, kórházat és idősek otthonát is. A főzőhely befejezéséhez eddig 11,2 millió Ft készpénz és 4 millió Ft értékű természetbeni támogatás gyűlt össze, és van remény a befejezésre. A beszámolók után Kováts Kriszta énekelt a közönségnek. Várjuk a további támogatásokat, és találkozzunk 2022. karácsonyán is!

Szólj hozzá!

Címkék: videó Oltalom Karitatív Egyesület Iványi Gábor Budaörsi Olvasókör Budaörsi Városvédő Egyesület Olvassunk! és Főzzünk! 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr7817944984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása