2022.04.28.
18:35

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Fakanállal küzdünk a putyini hadsereg ellen!

Beszámoló

az ukrajnai menekültek támogatásáról

2022. március - április

Az Ukrajna ellen indított orosz háború menekültjei számára Budapesten a Dankó utcában szállást ad az Oltalom Karitatív Egyesület. A Budaörsi Olvasókör elnevezésű civil szervezetet részt vállal abban, hogy a menekültek számára meleg ételt szállít a Dankó utcába. A főzés anyagi feltételeit az Olvasókör biztosítja, az ételt az Oltalom osztja el.

Az Olvasókör március-április hónapban minden hétfőn 70-80 dobozolt meleg ételt készített a menekülteknek, összesen több mint 600 adagot.

Projektünk neve: Fakanállal küzdünk a putyini hadsereg ellen!

https://www.youtube.com/watch?v=p4v97TTfVcM&list=PL5u4SWktj4KUqTY46j5u8N1WoTh44EVeZ

https://www.youtube.com/watch?v=erkGM0cq7Cg&list=PL5u4SWktj4KUqTY46j5u8N1WoTh44EVeZ&index=2

Az Olvasókör ruhát, cipőt és taneszközöket gyűjt a menekültek számára. A menekültek kisiskolás gyermekeinek a tanítására önkéntes tanárt szervez.

Az Olvasókör vállalja az „Oroszország háborúja Ukrajna ellen” c. kiadvány megjelentetését magyar és angol nyelven.

Az Olvasókör angol nyelven megjelenteti Iványi Gábor és Tóth Zoltán közös tanulmányát „OLVASSUNK! és FŐZZÜNK! címen angol nyelven.

A civil szervezetek vezetői megállapodtak az együttműködés folytatásában.

Támogatóinknak KÖSZÖNJÜK a támogatást! A folytatáshoz: Közíró Nonprofit Kft. Számlaszám: 11742173-26042280. A Megjegyzés rovatban: Támogatás-t kell beírni

A civil szervezetek a munkájukhoz állami támogatást nem kapnak.

Budapest, 2022. április 28.

Iványi Gábor és Tóth Zoltán

komment

Címkék: videó Oroszország Budaörs Ukrajna Iványi Gábor olvasókör Budaörsi Olvasókör Budaörsi Városvédő Egyesület Krumplihámozók klubja Olvassunk! és Főzzünk! 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6917819121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása