2022.02.20.
10:41

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Kiss Katalin Apróságok és rakottak

Kiss Katalin Mit főzzek? c. műsorában (Rádió Bézs) elsőre apróságokat sütünk: narancsos kekszet, magos ropogóst. A csőben sütés módjával is megismerkedhetünk: rakott padlizsán és svájci krumpli formájában.

Szólj hozzá!

Címkék: videó Budaörs Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt Budaörsi Olvasókör Kiss Katalin 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr217674444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása