2020.03.25.
21:39

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A magyarok áldozatok

A koronavírust külföldiek hurcolták be a magyarok közé. A kormány közlemények szerint kezdetben csak szíriaiak betegedtek meg, később csak külföldön tartózkodó magyarok lettek vírusosak, és a mai nap egy angol betegedett meg koronásan Magyarországon. A magyarok ártatlanok. A magyarok áldozatok.

Milyen oka lehet a jelenlegi kormánynak, hogy mindenért más a felelős? Azért, mert azt gondolják, hogy csak ők, a kormányzati klientúra az igazi magyar. Még hátra van az a statisztika, hogy az ellenzékiek terjesztik a vírust! Már készül a statisztikai törvény módosítása, amely szerint a sajtóközleményben meg kell jelölni az ellenzéki vírusterjesztőket és áldozataikat a hős kormánypártiakat! A hősöket kiemelt erkölcsi és anyagi elismerésben részesítik! Az ellenzékieket a temető kerítésen kívül közös sírban mésszel leöntik.

Fotó: origo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: vészhelyzet jóállam 2020 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr5515557870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása