Kiss Katalin a Rádió Bézs szerkesztő-műsorvezetője a Mit főzzek c. műsornak, amely 2020. március 2-án, hétfőn hallgatható meg a Rádió Bézsben. Előzetes a műsor tartalmából:
2020-03-02 12 óra Márciusi első adásban még téli leveseket főzünk. Megismerkedünk az alaplevek készítésével, amelyek a leveseken kívül főzelékekhez, pörköltökhöz is nagyon jól hasznosíthatók, és fagyasztva is tárolhatók, megkönnyítve egy későbbi főzés terheit. A piacokon még tavalyi a zöldség, a káposzta, de fűszerezéssel üdévé tudjuk tenni. A krumplilevessel indítunk, majd sorra kerül az olasz minestrone, a szláv borscs, a magyaros zöldborsó leves, és végül a német frankfurti is, amelyet azonban kelbimbóval magyarosítunk. Milyen levesbetéteket tegyünk a francia hagyma és fokhagymalevesbe? Miközben főzünk, közben Katona Klári, Bródy, Koncz, Presser, Váczi Eszter és Ágnes Vanilia dalait hallgathatjuk meg.
Fotó: jobbról Kiss Katalin, szemben Bátri Mária