2017.03.28.
09:28

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézs: Húsvéti előkészületek

 

2017-03-31 13 óra Folytatjuk a húsvéti előkészületeket. Kiss Katalin elmagyarázza a húsvét Gergely naptári meghatározásának módszerét. Vetünk egy pillantást a görög, a lengyel, a francia, a német húsvéti szokásokra. Lévai Margit kenyérben süt sonkát, majd almás tojás salátával könnyít az ünnepi étrendben, végül a húsvéti maradékot hasznosítja az ünnep után. Megismerkedünk a krémtúró ízesítésének tucatnyi módszerével. Húsvéti gregoriánnal kezdjük a zenéket és Koncz Zsuzsa Köszönetével zárjuk a sort. (Fotón: Lévai Margit és Tóth Zoltán). A fotót készítette Kiss Katalin.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv Ünnepek Rádió Bézs 2017 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr1112378909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása