2015.10.30.
15:33

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Előzetes a Rádió Bézs műsorából

2015. november 3-án, kedden, 13 órakor új műsorral jelenkezem a Rádió Bézsben. Előzetes a "Mit főzzek? Válassz!"  - a fakanálnál Tóth Zoltán c. műsorból:

A vidéki és budapesti színházak, könyvesboltok után ma a Dombóvári és a Gyomaendrődi Művelődési Ház rendezvényeire vetünk egy-egy pillantást. Buday Péter Halloween, halottak napja alkalmából a sütőtök szezonban vajon mit készít a Rádió Bézs hallgatóinak?

Galkó Balázs előadóművész Mario Vargas Llosa regényéből olvas fel egy részletet. Tóth Mónika, hegedűművész, a barokk zenével ismertet meg minket.

Hallgatóink főzték rovatunkban Katalin lencselevest készít gyorsan és olcsón, továbbá József tiramisut szervíroz. A műsorunk végén áttekintjük azt az étlapot, amelyről a Civilek éjszakáján főztem a Motiváció Alapítvány mozgássérült vendégeinek.

Mai műsorunk zenéit egy salsával kezdtük, Beatles, Bornai Tibor, Rolling Stones zenéiből válogattam be egyet-egyet, és Koncz Zsuzsa énekel."

http://www.radiobezs.hu/radiobezs/dr-toth-zoltan 

 

Szólj hozzá!

Címkék: 2015 Magyarország Rádió Bézs

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr368036692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása