2015.03.31.
15:18

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Remegő Térdek Órája 10.

 

A Remegő Térdek Órájának idején Vida Ildikó térdvédőt vásárolt. Már nem remeg a térde, mert a miniszterelnök kérésérének eleget téve pert indított az amerikai ügyvivő ellen, így megúszta a kirúgást. A NAV elnöke lefolytatta maga ellen a vizsgálatot, és megállapította, hogy minden törvényes zajlott/zajlik az irányítása alatt álló NAV-ban.

Vida Ildikó könyökvédőt is vásárolt, mert annyiszor mutatott rá a kirúgott amerikai ügyvivőre, aki minden baj okozója, hogy a könyök-ízülete is gyulladást kapott. Az új könyökvédő arra is alkalmas, hogy nem remegjen a keze, amikor tovább kormányozza a NAV süllyedő hajóját.

A Remegő Térdek Órája új lendületet kapott a Közgépes közbeszerzések és a Fidesz gazdasági királya által emelt kifogások miatt: az elfogadhatatlan köznyelvi (alpári) kifejezéseket a politikai hétköznapi szókészletének részévé tevő Simicska, ráhozta az idegbajt a jelenlegi kormánypárti politikusokra. Sőt, az „ügynök” múlt idézésével olyan szituációt teremtett, amely – emlékezve a Meggyesi Péter bukásáig elvezető folyamatra – a Remegő Térdek Óráját továbbgördítette a jelenlegi kormánypártban. Maga a III/4 osztályának társadalmi ügynöke is átélt néhány percet a Remegő Térdek Órájából.

A Remegő Térdek Órája az egész Fideszre rátelepedett: ki tart Orbánnal és ki tart Simicskával? A térdbeli porcleválás utáni bicegéssel sújtva mindenki igyekezett a felsorakozni valahová a politikai-közjogi és a gazdasági potentátok mögötti sorokba. A Fidesz állami-politikai- gazdasági grémiuma rémülten keresgélte, hogy ő ki mögött áll? Ki volt az ő „gazdája”, gazda-e még a volt gazda?

A Remegő Térdek Órájában egyes médiaügynökök hirtelen rémülten keresték, hogy hol kapják meg azt a pénzt a jövőben is, amelyért eddig csak a nyelvüket kellett használni cikkeik írása során újságírói szakmai tolluk helyett.

A Remegő Térdek Órája ellen megfelelő védelemben részesültek azok tollnyalók, akik átigazoltak az Állami TV biztonságos székeibe, amelynek remegés-mentességét 80 milliárd közpénz stabilizálja.

Hirtelen megnövekedett a sorban állás a térdbeli porcleválást megszüntető műtéteknél. Tekintettel arra, hogy a Fidesz politikusok a 2008. évi népszavazással meggyőzték a népet, hogy ne fizessenek egy orvosi vizitért 300 forintot, ezért maguknak bevezették a VIP orvosi ellátást – paraszolvencia nélkül, ingyenesen maguk és minden családtagjuk számára, ahol azonnal emeltszintű ellátásban részesülnek, és nem remeg a térdük amiatt, hogy a nép sorban állhat hónapokig/egy évig egy térdműtétre - paraszolvencia mellet.

A Remegő Térdek órája – érthetetlenül – tovább terjedt hitel- és pénzügyi szektorra, sőt, a rendőrség – felidézve a 2010. és 2014. évi választási kampány legszebb napjait – bilincsben (a belügyminiszter szavajárása szerint „vasban”) vitték el a bűnösnek tekintett pénzügyi gurukat és a pártfinanszírozás fekete pénzeinek hercegeit.

A miniszterelnök azt nyilatkozza, hogy a minisztériumok pénzét megmentette a veszteségtől. A Remegő Térdek Óráját átterhelik a „keményen dolgozó kisemberekre”, akik retteghetnek, hogy befektetett pénzükből csak a kamatot veszítik-e el, vagy az egész befektetésük odavész?!

A Remegő Térdek Órája tintafoltként terjed tovább. A Nemzeti Választási Bizottság elnöke hosszan tartó – titkos – tanácskozásokat folytat arról, hogy az országos népszavazásra vonatkozó 19 kérdésből lehet-e valamit jóváhagyni vagy mindet a bizottságnak kell-e elutasítania. Az NVB elnöke is kap egy térdvédőt. A Nemzeti Együttműködés Rendszerében másoknak is van feladatuk, akik majd korrigálják az esetleges hibákat. Az Országgyűlésben az egyéni képviselői indítványok a janicsárok éles és hatékony jatagánjai a parlamenti diktatúrának.

http://nepszava.hu/cikk/1052723-remego-terdek-oraja

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia kormánypárt jóállam Népszava választópolgár kérdez Remegő Térdek Órája 2015 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr57323666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása