2014.11.03.
10:40

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Remegő Térdek Órája: folyt.köv. (2)

 

A Vezér döntésére vár minden kliens, hívő és aktivista, aki aggódik az USA kitiltó határozata miatt. A Remegő Térdek Órája (RTO) beégette magát a kliensek, a hívők és az aktivisták agyába: szükséges egy-két fekete bárány, kell egy-két nevesített áruló, mert egyébként hiábavaló a tömegek áldozata. Nincs Mennyország, ha nincs Pokol. Nincs gyarapodás, ha nincs kitől elvenni. A Fidesz oldalon mindenki a Vezér döntésére vár.

„Felelősnek lennie kell.” A Fidesz szavazók többsége igényli a bűnösök (kevesek) nevesítését.

A Vezér hallgat. Érleli a gondolatot! Cselekvésképtelen a TEK, a BM, a rendőrség, a miniszterelnökség, a minisztériumok. A területi szervek a központra hivatkoznak, a Fidesz-es polgármesterek nem nyilatkoz/hat/nak „országos” kérdésekről.

A Fidesz egyik lapja közzétesz egy listát, hogy kik a bűnösök. Az RTO fokozódik. A nyugati sajtó sejteti, hogy kik a kleptokrácia (tolvaj kormány) érintett tagjai. Hiteles nevek nincsenek.

Az RTO eléri a leánykori nevén APEH (kikeresztelkedett nevén NAV) valamennyi vezetőjét. A NAV vezetőjét leszólítja Bécsben egy magyar tv társaság. A válasz egyértelmű: RTO (Remegő Térdek Órája) alatt „NEM NYILATKOZOM!”

Egy kérdés a NAV Nem Nyilatkozó Vezetőjéhez: „A nem nyilatkozás ideje alatt felveszi a fizetését!?”

A Nem Nyilatkozó NAV vezetője után a NAV 6 elnökhelyettese nem megy a munkahelyére a következő napon! Remegő Térdek Órája a NAV-ban! Közben a NAV vagyonosodási vizsgálatokat vezet az ellenzék politikusai ellen, a civil szervezetek vezetői ellen. Az ellenzéki politikusok egy része is az RTO hatálya alá kerül!

Végre egy fordulat: a Fidesz illetékes főosztálya kitalálja az „internet adót”. A Vezér azonnal, minden belső egyeztetés nélkül elrendeli az internet adó nyilvánosságra hozását! A Fidesz kommunikációs szakértői HALLELUJA-t kiáltanak. „Az RTO helyett adjunk feladatot a BM-nek, a TEK-nek, a miniszterelnökségnek, a minisztériumoknak és a sajtónak, médiának!”

Fellélegeznek a bénult, cselekvőképtelen (RTO) állapotból az illetékes vezetők: a rendőrség felhagy az üzemképtelen trafipaxok üzemeltetésével, a TEK vezetői kicsiket parancsolnak a halott kommunikációs sávokon. Gyorsan regenerálódni kezd az USA titkos döntést nyilvánossá tevő Fidesz sajtó által tehetetlenné vált Fidesz államigazgatási gépezet.

A rendőrök és titkos-szolgák gyűjtik a túlóra díjakat igazoló „napi jelentéseket” az internet adót követő tüntetések ürügyén.

Az USA kitiltási ügyben a Vezér továbbra is hallgat. Így az alvezérek és mamelukjaik továbbra is a „remegő térdek óráját” élik meg.

A „Remegő Térdek Órájának (RTO)” érintettjei ellen megerősödik egy új - többségi - társadalmi csoport:

„NEM REMEG A LÁBUNK! (NRL)!”.

http://nepszava.hu/cikk/1038268-remego-terdek-oraja-2

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség demokrácia közigazgatás pártok kormánypárt jóállam 2014 Magyarország fogyasztó védd magad! Remegő Térdek Órája

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr526859273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása