2013.02.13.
20:30

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Jár nekik ingyen ez is?

rock_punk_gotika_parameter_1_1360783696.jpg_612x408

A magyar közigazgatás állapotáról

 

A parlament épülete előtt – rendőri jelenlétben és a parlamenti őrség segítségével – provokatív feliratot helyeztek el ismeretlennek nevezett, de lefényképezett versenyzők, hogy megszégyenítsék a jogszerűen tüntető „Éhségmenet” résztvevőit.

Hogyan süllyedhet a rendőrség, a parlamenti őrség és a TEK a törvénytelenség állapotába? Amikor az új főkapitány azt nyilatkozza, hogy új szakaszt nyit a rendészeti szervek munkájában? Az éhségmenet résztvevői elleni provokatív molinó elhelyezésekor az érintett szervek politikai utasítás alapján cselekedtek, nem számított a jog, nem számított a jogszabály, a lényeg a cselevés volt (Majd a jogászok elrendezik! Oszt jónapot!). A főkapitány nagyon rosszul debütált.

A Milla utólag visszavágót akart venni  a provokatív molinó ellen, és elhelyezett egy „ellen molinó”-t. Erre kitört azonnal a közjogászkodás a politikai parancsra tevékenykedő szervezetek részéről: „Hol van a közterület foglalási engedély?”

Közszégyen, hogy a kormányzat által foglalkoztatott személyek – egzisztenciális, és ez okon érthetően – egyes esetekben parancsra engedelmeskednek a támogatói oldalon, a másik esetben szintén politikai utasításra , akadályokat állítanak az állampolgárok elé?!

„Szégyen és gyalázat!” A felelősség elsődlegesen  a parancs kiadókat terheli. Sajnálom azokat az embereket, akik most ezen az oldalon állnak és parancsnokolniuk kell.

Ha majd őket érinti a politikai becstelenség vádja egzisztenciálisan, akkor majd mit tesznek ezek a mai „erős” emberek? (Nem tartótozik ebbe a kategóriába az évi 2 milliárd után adót fizető és havi 150 ezer ft nyugdíjat felvevő versenyző.)

A jelenlegi politika miért kényszeríti becstelenségre az embereket (legalábbis egy részét)?!

 

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség demokrácia életrajz jóállam 2014 Magyarország fogyasztó védd magad! Alkotmány Alaptörvény ... és ez nem vicc!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr15079178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása