2012.03.30.
22:51

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A volt kisdoktor új dolgozatot ír!

A volt kisdoktor új dolgozatot ír!

A volt kisdoktor ünnepélyesen bejelentette a magyar népnek 2012. március 30-án, hogy a új doktori dolgozatot írva bebizonyítja a magyar népnek: alkalmas nem csupán kisdoktornak, hanem PhD-nek. Új dolgozatot fog írni, amely Dr PhD-t eredményez neki.

Kérem minden olvasó segítségét abban, hogy milyen feltételei vannak az PhD cím megszerzésének?

A magam módján a feltételek között elsőként azt gondolom, hogy legyen egy egyetem (esetleg ismét a Testnevelési Főiskola?! vagy jogutódja?), amely lehetőséget biztosít a Dr-ság megszerzésére.

További feltétel lehet, hogy a négy személy közül valaki - akinek a nevét nem tudjuk, de a volt kisdoktor kisdoktorságának a megőrzésére szavazott 33 egyetemi tanárral szemben -, vállalja el a témavezető felelősségét a volt kisdoktor mellett.

További feltétel, hogy a volt kisdoktor  legalább 2 évig járjon a PhD oktatásra, amelyet heti rendszerességgel kell látogatnia és félévenként több vizsgát kell tennie az egyetemen.

Költői kérdés: Kik lesznek a vizsgáztatók? Volt, jelenlegi vagy jövőbeni NOB tagok? Volt olimpikon vívók, vízilabdázók, labdarúgók, vagy rendőrök, titokszolgák? Esetleg jelenlegi miniszterek? Vagy a 33 ellenszavazó közül valaki?

További feltétel, hogy a terrorelhárító csoport tagjait regisztrálják az egyetemre, mert a volt kisdoktornak az egyetemre rendszeresen be kell járnia, és a védelmet nyilvánvalóan ott is biztosítani kell. (Sőt a TEK tagjait be is lehetne íratni az egyetemre, hiszen úgyis mindig ott lesznek: az adófizetők fizetik az ottlétüket, hát ne töltsék az idejüket hiába! A volt kisdoktorral együtt a terrorelhárítók is elvégezhetik az egyetemet, és írhatnak akár kisdoktori disszertációt is egy füst alatt.)

A volt kisdoktor kezét – állítása szerint - a korábbi egyetemi tanárok vezették, most a terrorelhárítók kezét a volt kisdoktor vezethetné, mint gyakorlott aláíró.

A volt kisdoktor kezét nem csak a kisdoktori dolgozat írásakor vezették mások. A 2010 utáni törvények, majd az ALAPTÖRVÉNY, TOVÁBBÁ A SARKALATOS TÖRVÉNYEK ALÁÍRÁSA ALKALMÁVAL SZINTÉN MÁSOK VEZETTÉK A KEZÉT SAJÁT NEVÉNEK AZ ALÁÍRÁSAKOR.

Létezik olyan köztársasági elnök, aki egyetlen hibát sem talál a kormányzat és a parlamenti többség tevékenységében?!

A volt kisdoktor bizonyította, hogy létezik ilyen személy. Mert olvasni állítólag tud, de a helyesírás szabályainak az ismeretét nem követeli meg az új alaptörvény tőle.

És ha az általa aláírt alaptörvény nem tartalmazza azt a követelményt, hogy a köztársasági elnök ismerje a magyar helyesírást szabályait, akkor az nem is kötelező az álomfó, a magyar nyelvőr részére. Akkor másoknak sem kötelessége a helyesírás ismerete – legalább is a volt kisdoktor vonatkozásában.

Szólj hozzá!

Címkék: kisdoktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr494351125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása