2024.02.10.
00:27

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A pedofília mindent legyőz!

Mentegetik a menthetetlent!

Pedofília! A gyermekek megrontása (szexuális élvezet tárgyaként) évezredes kéjelgési szokás az erőszakos családfők, hitehagyott papok, rablóbanda főnökök és diktátorok világában. Újabb időkben előbb kevesek, majd egyre többen és a legújabb időkben feminista nők, pártok, államok álltak ellen a pedofilok élvezkedésének és büntetlen garázdálkodásának. A családok félelmei a maguk elől is titkolt titkok feltárásától, a nyilvánosságtól való ezoterikus rejtelem megismerhetőségétől, mind akadályozták a pedofilokat „a szabadságuktól”. Azonban - titkosan - szabad utat engedtek/nek az ősi szexuális ösztöneik civilizálatlan kifejtésének.

Az ősi szexuális ösztönök szabályok közé szorítása a civilizáció évezredes hagyománya. Vannak bizonyos ősi szexuális ösztönök, amelyek korlátozása (pl. vérfertőzés) beilleszkedtek a társadalmi erkölcsi és jogi szabályai közé, és vannak, amelyek búvó patakként a velünk élő napi események részeként - elhallgatva – együtt él velünk a politikában. Ilyen a pedofília.

Az erkölcs nélküli politika fontos eszköze, hogy a pedofília fogalmát (gyermekek megrontása) kiterjeszti természetadta szexuális magatartásokra (homoszexualitás) is, majd politikai szavazatszerzés céljából a saját pedofiljai számára büntetlenséget biztosít a maga által kreált pedofília bűncselekmények büntethetősége alól.

A szerelem mindent legyőz! – olvashattunk a latin szerző versében, amelyet felnőtt emberek közötti szexuális kapcsolatról írt.

A pedofília mindent legyőz! – olvashatjuk ki a mai Magyország kormányzati tényezőinek a nyilatkozataiból. Majd szavakban felmentik magukat a bűn alól. Sőt! alaptörvényt módosítanak, hogy a JÖVŐ-ben nem lehet ezt a bűnt elkövetni.

A normalitás legyőzi a jelenlegi kormányzati tényezőket!

Szólj hozzá!

Címkék: jóállam filmszínházirodalom Budaörsi Olvasókör 2024 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr6218321699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása