2013.06.11.
10:05

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A Munkásotthonban: Számoljuk együtt...!

munkasotthon_1_1370937926.jpg_480x360

Csepel és Soroksár – összefoglaló a Számoljuk együtt…-ről!

Lévai Tamás készítette az összefoglalót a Csepel és Soroksár közéleti hírportálra a Munkásotthonban megtartott rendezvényről.

http://www.hirkomp.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=514%3Avalasztas-2014&catid=81%3Akozelet&Itemid=480

A rendezvény levezető elnöke dr. Avarkeszi Dezső a megnyitó előtt levette pártjelvényét, és tájékoztatta a résztvevőket arról, hogy az előadáson és az azt követő párbeszéden valamennyi demokratikus párt képviselteti magát, és civil szervezetek tagjai is részt vesznek.

Az előadást dr. Tóth Zoltán tartotta a 2014. évi választásokra való felkészülésről, továbbá az előválasztásról és a Számoljuk együtt… projektről. A projekt szervezésével, a részvétellel kapcsolatos lehetőségekről Kovács Iván adott tájékoztatást.

Az előadás után élénk és tartalmas vita következett, majd a részt vevők kinyilvánították szándékukat a szavazatok közös számlálásában való részvételre.

A Számoljuk együtt… a mai napon a XII. kerületben folytatódik.

http://tothzoltan.blog.hu/2013/06/11/ma_17_orakor_a_xii_keruletben_szamlaljuk_egyutt

http://www.hirkomp.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=514%3Avalasztas-2014&catid=81%3Akozelet&Itemid=480

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás demokrácia pártok határon túli magyarok kormánypárt előválasztás MSZP LMP Európai Unió Bajnai Bokros 2014 Magyarország Együtt 2014 Kuncze Szabadság és Reform Intézet Szabadelvű Polgárok Egyesülete Szövetségben Együtt Magyarországért Demokratikus Koalíció magyar választások története nemzetközi megfigyelés Szavazatszámlálók Modern Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr65355211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása