2012.12.01.
20:40

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Résztvenni vagy távolmaradni?

http://demokrata.budapestoldal.hu/2012/11/gondolatok-tomegtuntetes-nacizmus-ellen-elnevezesu-vasarnapi-tuntetesrol/728#comment-1443

Nagyon jó elemzésnek tartom Varga Béla cikkét és figyelemreméltóan kiegyensúlyozottnak. Nem találtam benne olyan állítást, amelynek valóságában kételkednék, és ez a mai világban fontos. A következtetések közül kiemelem a “Nem tudom mi a teendő!” őszinte voltát, – szintén ritka erény.
Én elmegyek a tüntetésre, mert a Fidesz egyes vezetőivel akkor is együtt akarok működni, amikor más lesz a választási eredmény alapján a viszony a kormány és az ellenzék között. Nagylelkűnek persze a győztesnek kell lennie, amit a mostani kormánypárt döntő része elutasít. De hátha (!) a mostani szónokuk nem a döntő részhez tartozik. De megértem azokat is akik nem jönnek el, emiatt nem kerülhet sor közöttünk kenyértörésre. Regisztrálj és szavazz! Lesznek-e közös jelöltek a közös lista megalapozásához? Ez a vízválasztó!

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia MSZP 2014 Magyarország Együtt 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr964941980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása