2022.03.03.
15:36

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Olvasókörben: Iványi Gábor parlamenti beszédének a tervezete

Iványi Gábor lelkészt, az Oltalom Karitatív Egyesület elnökét 5 ellenzéki párt jelölte köztársasági elnöknek, de végül a 6 párt elnökének az egybehangzó döntése Róna Péter támogatta, aki 2022. március 10-én a Parlamentben mondhatja el jelölti beszédét. Tóth Zoltán az Olvasókör szerkesztője azt kérdezte Iványi Gábortól, hogy milyen beszédre készült a jelölésének az elfogadása esetére a Parlamentben? Iványi Gábor válasza köztársasági elnökhöz méltóan hangzik el! További konkrét kérdésekre is adott választ Iványi Gábor: Az orosz háború miatt Ukrajnából menekültek megsegítése folymatosan történik Budapesten a Dankó utcában és az Oltalom kelet-magyarországi intézményeiben, önkéntesek jelentkezését várják. Az "Olvassunk és Főzzünk!" projekt célja szociális étkeztetés és a kultúrális ismeretterjesztés együttes eljuttatása a rászorult társadalmi csoportokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: választás videó demokrácia pártok Ukrajna Civil Rádió Oltalom Karitatív Egyesület Diktatúra magyar választások története Iványi Gábor 2022 országgyűlési választás Olvassunk! és Főzzünk! 2022 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr8117771120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása