2016.12.26.
22:36

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Karácsonyi vacsora időpontja

A karácsonyi vacsora legkorábban azoknál van, akik bújva szeretnek, akik válófélben vannak, akik párjukat már elhagynák, de az újat még nem merik vállalni. Ez a karácsonyi vacsora lehet bármikor ezüstvasárnaptól kezdődően, délben, este vagy akár villásreggeli keretében, lehet szállodában, wellnesben, sarki presszóban, akár interneteről bérelt kétórás szobában. Jövőre már másképpen lesz!, még ez az év ilyen, de utána!, értsd meg, hogy a válópernek vannak anyagi vonzatai!, Te is tudod, hogy milyen nehéz!, de boldogok leszünk!.

 

A karácsonyi vacsora kiszámítható, sőt, kiszámított, ámde mindenkinek alkalmatlan időpontja a vasárnapi apukák számára kiszabott időpont. Lehet reggel 7,30-8,45 között vagy amikor a kisgyerek egyébként aludna ebéd után, de mindenképpen az állatkert záróráját követően. Tudod, hogy cserbenhagyott minket?!, ne engedd, hogy mézesmázoskodjon veled!, mond azt, hogy utoljára jöttél el hozzá!.

 

A karácsonyi vacsora kiszámíthatatlan időpontja, hogy mikor jönnek haza a gyerekek (unokák) külföldről. Idegtépő skypolás, sms-k vad vágtája, a repülőtéri indulások-érkezések folyamatos frissítése az interneten. Miért nem ír?, miért nincs kapcsolat?, mikor lesz sztrájk a repülőtéren?, ugye megmondtam, hogy tankoljál?!. Szereti még a rántott csirkét?, a bejgliből miért nem csak mákost csináltál?! Hogyan fogunk beszélni a párjával?, az unokáinkat csak ukránul engedi beszélni!. Meddig maradnak?

 

A karácsonyi vacsora karácsony után lesz!, mert sokan vannak a wellnesekkben, akik egyedül ünnepelnek, és csak én tudom megvigasztalni őket! A nagyi majd odaadja az ajándékokat, de pénzt akkor kell megkeresni, amikor lehet! Amikor nincs kereslet, akkor nincs kereset sem!, a két ünnep között majd lesz karácsonyi vacsora, de a szilveszter újra nagyüzem, de a január az pangás! Mit nem lehet ezen megérteni?

 

Karácsonyi vacsora akkor lesz, ha a főnök elrendeli!, a migránsok bármikor feltámadhatnak, de addig is ketyeg a túlóra! A szolgálat az első, a vacsora a második! Jövőre már törzsőrmester leszek, és azokat nem osztják be karácsonykor, csak ha jönnek a migránsok!

 

A karácsonyi vacsora a családé!, de kérem a szoros rendre beosztani a karácsonyi köszöntőket!: elsőre a bankárok, utána a földbérlők! A multikat és a sárgákat csak az újév után fogadhatom!, csinovnyikok az év végi összegző beszéd után (február)!.  A közbensőket a kabinetfőnök osztja be laza időrendben a téli villámbajnokság vip páholyába!

 

Karácsonyi vacsora akkor lesz, ha a média angyal meghozza!

 

Az éjféli mise után vezessétek hozzám a kisdedeket!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr4712075081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása