2013.04.19.
22:05

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Együttműködés az MSZP, az Együtt és a DK között?

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=639160

Hétfőn vagy kedden vagy melyik napon? Együttműködés a demokratikus ellenzéki pártok között?! Akik eddig októberről és decemberről beszéltek, most hétfőről vagy keddről vitatkoznak. Ha megtudnánk a változás okát, akkor mi is okosabbak lennénk. De a tudást megtartják maguknak, így csak nézünk, mint a gyerekek a moziban. Ha persze kapunk perecet és bambit, akkor jó!

 

2 komment

Címkék: kampány választás demokrácia rendszerváltás pártok határon túli magyarok MSZP LMP Bajnai 2014 Magyarország Együtt 2014 Kuncze Szabadság és Reform Intézet Szabadelvű Polgárok Egyesülete Szövetségben Együtt Magyarországért Demokratikus Koalíció magyar választások története nemzetközi megfigyelés Szavazatszámlálók

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr475235720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oldkarak 2013.04.20. 22:32:13

Amit az MSZP helyzeti előnynek vél, az egy önbecsapás, mert még mindig nem tették egyértelműen nyilvánvalóvá, hogy nem a 2009-ben (nem a 2010-ben!) abbahagyott politikát kívánják folytatni, és nagyon sokan (a többség?) azt már nem akarja. Igen valószínű, hogy már minden körzetre kiválasztották az emberüket, de senki nem tudja - még ők sem - mennyire elfogadottak ezek a személyek. Így nekiindulni egy konkrét egyeztetésnek, egy pokerjátékkal érne fel, s olyan mintha a partiban mindenkinek rossz lapja van, ezért csak blöff van.

Dr. Tóth Zoltán 2013.04.22. 20:02:14

@oldkarak: Az öntisztulás egy fontos folyamat. Ez nem történt meg nyilvánosan, pusztán generációt cseréltek.
süti beállítások módosítása