2014.10.01.
19:52

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Májbetegség járványról döntenek a pártok - Miskolcon is!

majbetegseg_tunetei_1412185654.png_152x106

 

A magyar pártok 2014-ben, az önkormányzati választási kampány csúcspontján, újabb társadalmi mentőcsomagot dolgoztak ki a nép javára! 2014. október 1-én a Fidesz és az Mszp miskolci elöljárói minden országos és helyi médiát igénybe vettek annak érdekében, hogy megakadályozzák a májbetegség járványos terjedését.

A helyi Mszp vezetők felelősségre vonták a helyi Fidesz vezetőket: valljanak színt, van járvány vagy nincs járvány?!

A helyi Fidesz vezetők azonnal kijelentették, hogy ők már megakadályozták a járvány, amely nincs; de okozói a Mszp-sek voltak.

A kulturált hangú anyázás és egyéb gyalázkodás után a felek megegyeztek abban, hogy mindennek a cigányok az okai.

Az illetékes járványügyi hivatal munkatársai riadt nyúlként ülnek kuckóikban és várják a bölcs politikusok döntését: van járvány vagy nincs járvány?!

A politikusok 2014. október 12-éig, az önkormányzati választások napjáig, korlátlan hatalmat gyakorolnak a józanész felett. A szavazók szavazatainak az összeszámlálása után, 72 órával kihirdetik a végeredményt: vagy győzött a májbetegség járvány vagy veszített.

Az országos pártközpontok fenntartják a jogot a helyi szervezetek döntésének a felülvizsgálatára. Az érintett pártközpontok már felkészültek saját Kubatov listájuk alapján a járvány továbbterjesztésére az vesztesek körében.

Mind a két esetben azok az emberek veszítenek, akik májbetegségben (is) szenvednek.

A fényképen láthatóak a májbetegség tünetei. Ezek a tünetek már a pártok agyában is mutatkoznak.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás demokrácia közigazgatás pártok kampányfinanszírozás kormánypárt elsőválasztók 2014 Magyarország fogyasztó védd magad! magyar választások története ... és ez nem vicc! 2014 önkormányzati választások

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr76751173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása