2014.03.24.
21:31

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A nemzet újabb állatorvosi lova - újabb kampánysiker a Fidesznek (?)

Keller László kilépett az MSZP-ből 2013-ban. Simon Gábor (MSZP) 2014. február 13-ai hatállyal lemondott a 2010. évi választáson elért parlamenti mandátumáról. A Nemzeti Választási Bizottság döntése szerint az MSZP-ből kilépett Keller László kapta meg az MSZP mandátumát 2014. március 24-én, 13 nappal az új választások előtt.

Az MSZP élt a törvényben foglalt jogával, és nem nevezett meg az előírt 30 napon belül Simon Gábor helyébe új képviselőt.

A Nemzeti Választási Bizottság gondolkodás nélkül eleget tett törvényi kötelezettségének. Megbízólevelet ad ki az MSZP-ből kilépett Keller Lászlónak. A megbízólevél átadásra felhatalmazta az elnökét.

Jó kérdés lehet Keller Lászlónak, hogy mivel a 13 nap múlva megmérkőzik független jelöltként az „MSZP – kormányváltók” jelöltjével is a Pest megyei 2. sz. választókerületben, előtte átveszi-e az MSZP mandátumot a készséges átnyújtó NVB elnöktől? Esetleg az NVB elnök az április 6-ai választások után tervezi átadni Keller Lászlónak az MSZP megbízólevelet a már nem működő Országgyűlés tagjának?

A megbízólevélét átvevő (?) új parlamenti képviselő soha nem lesz képviselő, mert ez az Országgyűlés az április 6-ai választások előtt – már nem ülésezik, így nem igazolják Keller mandátumát és esküt sem tehet. Eskü nélkül nem lehet senki országgyűlési képviselő.

Javasolom, hogy olvassák el a Népszava cikkét, amely elkezdte a tények feltárását.

http://nepszava.hu/cikk/1014870-kellere-lesz-simon-helye

Ha látni akarnak egy jogi fércművet, amelyet a jelenlegi kormánypárt kampány gerjeszt, akkor olvassanak tovább:

http://valasztas.hu/hu/ovb/hatarozatok/2014/2014-4953.html

Kíváncsi vagyok, hogy az MSZP delegáltja hogyan szavazott a jeles és divernyák NVB határozat elfogadásakor?!

(További állatorvosi ló diagnózis: mint 4 sorral feljebb egyértelműen láthatják az NVB még mindig ovb a 4 milliárd Ft-ért államosított számítógépes rendszerben! Sok pénzért, sokat lehet büntetlenül hibázni!)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kampány választás demokrácia pártok OVB jóállam 2014 Magyarország magyar választások története nemzetközi megfigyelés

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr545877432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása