2013.05.08.
18:12

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Máris módosítják a Választási eljárási törvényt

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=643981

 

Három hetet sem bírt ki a Választási eljárási törvény! A 2013. április 18-án kihirdetett törvényt már május 8-án módosítja a jelenlegi kormánypárt A Népszava cikke szerint az estleges időközi választások megszüntetése alkalmanként 20 millió Ft spórolást eredményez a költségvetésnek.

Szokás szerint a szavak nem azt jelentik, amit a kormánypárti politikusok mondanak. Az időközi választás megszüntetésének a célja az, hogy összefogást építő demokratikus ellenzéknek ne legyen gyakorlóterepe, ahol szavazatokkal mérheti meg az összefogás eredményeit.

A jelenlegi kormánypárt mindenben akadályozza a demokratikus ellenzék tevékenységét. És hol van még a kampányfinanszírozási törvény? Minden jelölt 1 millió Ft-t kap majd a költségvetésből, aki a demokratikus ellenzék jelöltje ellen indul. Ott majd nem kell takarékoskodni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás demokrácia kormánypárt Európai Unió 2014 Magyarország nemzetközi megfigyelés

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr345289999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása