2013.03.16.
20:02

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A nép mindig hibázik!

p_howard_fulig_jimmy_es_tarsai_rejto_jeno_eletmusorozat_i_121525_1_1363458590.jpg_238x350

 

A nép mindig hibázik!

Most is hibázott a nép. „Nem figyelt eléggé az időjárás előrejelzésre” – az illetékes utólagos nyilatkozata szerint.

Fülig Jimmy: „- Mától kezdve pertuban vagyok a lakossággal! Szervusz nép! - és ők üvölték: szervusz király!" Rejtő Jenő világosan megírja Piszkos Fred, a kapitány c. regényében, hogy F. Jimmy tegeződése után, a népének a szemére hányja az a népi hibákat.

Az illetékes hosszasan sorolja, hogy a március 14-ei havas katasztrófában, 13 ezer embert mentettek ki. A korábban kizárólag főtábornoki ruha költeményekben pompázó főparancsnok, most civil ruhában, szerény kokárdával szemlesütve áll a tv kamerák előtt a köztársasági elnök mellett, és nem beszél arról, hogy miért nem teljesítették feladatukat.

Az MTVA közleménye szerint ők nagyot harcoltak: mindig és mindenkit tájékoztattak mindenről. De nem bírtak a néppel: ezek csak autóztak és autóztak! Ausztria felé és Ausztriából, sőt, egyesek csak a Győrig mentek el és visszafordultak egy újabb körre! Sőt, A Komárom-Esztergom megyeiek is mind Bécsbe akartak menni az M7-es úton, ami abszurdum.

Rövidesen kiderül a sajtóközleményekből, hogy a tél támadása 2013. március 14-én, az elmúlt 8 év hagyatéka, és egyébként is a jelenlegi MSZP elnöke tehet róla!

Május 15-én éjszaka, a sajnálatos eseményeket követőn 27 órával kaptam egy sms-t az illetékesektől, hogy segíteni fognak, ne szálljak ki az autómból vagy szálljak át egy másik autóba. „Mit tudja, aki nem tudja?! Az sms szolgáltatók 5-15 méter távolságra képesek beazonosítani a mobiltelefon számhasználójának a földrajzi tartózkodási helyét. (Egyébként nem tudnának felhívni a barátaid, ismerőseid a mobilodon.) Mivel az érintett helyszíntől 100 km távolságra kaptam az üzenetet, így valószínűleg az sms üzenetet (nagyon későn) elrendelő fő/alparancsnok hiányában van ennek a tudásnak. A mobilon segítséget ígérők maguknak is küldtek ilyen sms-t!

„Szervusz nép!” – mondja a király hoppmestere, aki két hét alatt szokott rendet csinálni. Ezt az időtartamot most is tartja. A nagy harcosok, a nagy győztesek most is győztek, és újabb egyenruhát varratnak maguknak az augusztus 20-ai ünnepségekre. Szükségük is lesz rá, mert az új pompa-ruha megmarad 2014. évi választások után is. Most több tízezer támogató szavazót gyűjtöttek maguknak a hó-csatában. Sőt, osztrák szavazókat is gyűjtöttek maguknak akkor, amikor elutasították először az osztrák hókotrók segítségét. Később ezeket az ausztriai szavazókat elvesztették, mert igénybe vették az osztrák adózók pénzét. (Meg nem erősített sajtóhír szerint, az osztrák hókotrók kizárólag osztrák (Habsburg) autókat mentettek ki a hóból, a kurucokat szügyig a hóban hagyták!)

Ez a magyar nép mindig hibázik: az első az volt, amikor nép lehetővé tette a 2010.évi választáson, hogy a pompázók újra előkerüljenek. Javasolom a népnek, hogy ismét Fülig Jimmyre szavazzon!

 

Szólj hozzá!

Címkék: pártok kormánypárt jóállam 2014 Magyarország fogyasztó védd magad! ... és ez nem vicc!

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr825138496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása