2014.05.25.
21:28

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Ma 23 óráig csak a kormánypárt tudhat adatokat!

Titkosak a választási eredmények – a nyilvánosság számára 23 óráig!

A mai napon – 2014. május 25-én (vasárnap) 23 óráig titkosak a választási eredmények az emberek számára.  A választási eredmények feldolgozása már 19 órakor elkezdődött, és az adatokat folyamatosan közlik a kormánypárti politikusokkal. Az ellenzéki politikusuk egy szűk csoportja az apparátus egyes tagjaitól kaphat szűk információkat. Az emberek, a választópolgárok majd 23 óra után a végeredményről kapnak tájékoztatást.

A Mandiner megsértve a minden szabályt már 20 órakor közölt adatokat – tikos kiszivárogtatóktól.

Erkölcstelen belpolitika. Erkölcstelenek a parlamenti pártok politikája.

A mai naphoz vezető tisztességtelen adatközlési utat a 2004. évi Európai Parlamenti választáson a korabeli kormánypárt, az Mszp kezdte el. A korabeli belügyminiszter arra kényszerítette a kabinetfőnöke útján a választási munkacsoportot, hogy a törvény ellenére adjon információkat a választási adatokról a miniszterelnökség számára. A törvénytelen kényszerítésnek az volt a célja, hogy a kormánypárt – megfosztva az ellenzéket és a nyilvánosságot az időbeni adatok ismeretétől – felkészülhessen az adatok politikai (PR) kommentálására.

Az erkölcstelenség tovább fokozódott a 2009. évi európai parlamenti választásra, és a csúcspontot a mai napi választási adatközlésre érte el.

Jelenleg már törvényesnek számít az, hogy a választási iroda megfosztja az ellenzéket és a nyilvánosságot az adatok feldolgozásának a folyamatától, és kizárólag a végeredmény megismerését teszi lehetővé. Az embereket, a választópolgárokat megfosztja az adatok folyamatosságának a követésétől, és így gyanúra ad okot.

A Nemzeti Választási Bizottság és az Iroda pártpolitikai szervezet. A függetlenségnek még a látszatát is kerülik. A függetlenség hiányát számukra pótolja a fizetésük.

 

5 komment · 1 trackback

Címkék: választás demokrácia közigazgatás pártok Európai Unió 2014 Magyarország magyar választások története Szavazatszámlálók

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr516209829

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ma 23 óráig csak a kormánypárt tudhat adatokat! 2014.05.25. 22:26:01

A Mandiner megsértve a minden szabályt már 20 órakor közölt adatokat – tikos kiszivárogtatóktól.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.05.25. 21:44:30

Ha még valakiben lettek volna kétségek. Az uniós választást is igyekszik elcsalni a rablóbanda fideszkurmány!

Andráska8 2014.05.26. 14:36:30

Szégyen, mindent megtehetnek.
Az LMP-t megint betolják. :(
süti beállítások módosítása