2020.02.21.
13:27

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézs:Téli levesek

Kiss Katalin a Rádió Bézs szerkesztő-műsorvezetője a Mit főzzek c. műsornak, amely 2020. március 2-án, hétfőn hallgatható meg a Rádió Bézsben. Előzetes a műsor tartalmából:

2020-03-02 12 óra Márciusi első adásban még téli leveseket főzünk. Megismerkedünk az alaplevek készítésével, amelyek a leveseken kívül főzelékekhez, pörköltökhöz is nagyon jól hasznosíthatók, és  fagyasztva is tárolhatók, megkönnyítve egy későbbi főzés terheit. A piacokon még tavalyi a zöldség, a káposzta, de fűszerezéssel üdévé tudjuk tenni. A krumplilevessel indítunk, majd sorra kerül az olasz minestrone, a szláv borscs, a magyaros zöldborsó leves, és végül a német frankfurti is, amelyet azonban kelbimbóval magyarosítunk. Milyen levesbetéteket tegyünk a francia hagyma és fokhagymalevesbe? Miközben főzünk, közben Katona Klári, Bródy, Koncz, Presser, Váczi Eszter és Ágnes Vanilia dalait hallgathatjuk meg.

Fotó: jobbról Kiss Katalin, szemben Bátri Mária

Szólj hozzá!

Címkék: Rádió Bézs szakácskönyvből kimaradt 2020 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr5115485072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása