2016.06.13.
15:37

Írta: Dr. Tóth Zoltán

2016. június 13-án, hétfőn, 20 órakor Olvasókör a Civil Rádióban

 

Az "Olvasókör"-ben, a Civil Rádió FM 98 műsorában az első vendég Kukorelly Endre, író.

Az Olvasókör c. műsor a művészet, a művészek világát kívánja a hallgatókhoz közelebb hozni. Sokan mondogatják, hogy a „magas kultúra” képviselői elefántcsonttoronyban élnek, és műveik megértéséhez különleges képzettség szükséges. Az Olvasókör bizonyítja, hogy a művészek ugyanolyan emberek, mint mi, a kultúra fogyasztói, csak alkalmat kell adni nekik, minden hétfőn 20-21 óra között a Civil Rádióban, hogy ezt bebizonyíthassák – mindannyiunknak.

A rádió folyamatosan hallgatható napi 24 órában Budapesten és környékén az FM 98,0 MHz-es ultrarövid hullámú frekvencián, a UPC kábeltévé-hálózatán az FM 106,3 MHz-en, illetve az interneten.

Az Olvasókör szerkesztő-műsorvezetője dr. Tóth Zoltán, jogász, 64 éves, közigazgatási és választási szakértő, aki rendszeresen publikál a Népszavában, az Élet és irodalomban, továbbá saját blogjában http://tothzoltan.blog.hu. A Szalay kör tagja. 62 éves korában szakácsvizsgát tett, amely érvényes az Európai Unió valamennyi éttermében, és a Heti Betevő Egyesület VIII. ker. istápoltjainak rendszeresen főz, mint önkéntes. Szabadidejében könyvmoly.

A fotón baloldalon Kukorelly Endre író, jobbra Tóth Zoltán szerkesztő-műsorvezető. A fotót Tóth Mónika készítette a Civil Rádió Stúdiójában.

 

 

komment

Címkék: filmszínházirodalom Civil Rádió 2016 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr608806468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása