2016.01.19.
21:51

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Sárga taxik a Fideszért tüntetnek

A Fidesz mellett tüntetnek a sárga taxisok. A sárga taxik bevezetésével saját klientúrájukat támogatta a Fidesz. A Fidesz politikusok hülyére veszik az embereket. Ennek első számú áldozata a fővárosi főpolgármester volt, aki személyesen ágált a sárga taxik kötelező bevezetése mellett.

Most, hogy a főpolgármester fasírtba került a Fidesz-szel, mutogat a központi hatóságokra, hogy neki ebben nincs illetékessége! Akkor volt illetékessége, amikor bevezették a kötelező sárga taxit, most meg nincs illetékessége, amikor a Fidesz klientúra reklamál az Uber taxi[i] ellen?!

A Fidesz politikai kormányzásának a lényege, hogy minden állami döntést kizárólag a saját személyes, a családi és a klientúra nyers (pénzügyi, gazdasági) érdekei alapján hoz meg. A közérdek jogcímén a saját maga vagyonszerzési érdekeit teszi a törvények és a jogszabályok alapjává. A magyarság nevében a saját gazdagjait gazdagítja és a társadalom többségét szegényíti.

Így történik az a sárga taxik esetében is. A Fidesz a saját fővárosi taxis klientúráját késztette pénzügyi beruházásokra, azzal kecsegtetve a sokadrangú klienseket, hogy jól járnak. Eszközként a főpolgármestert használták, aki szereti a buszokat kékre, a taxikat sárgára festetni.

Tüntetnek a sárga taxisok, hogy az olcsóbban közlekedési szolgáltatást nyújtó /nem sárga/ taxikat tiltsa be a fővárosi főpolgármester. A korábban hercigeskedő főpolgármester közölte, hogy nem illetékes. A Fidesz sárga taxi kliensek a fővárosban tüntetnek, lassítják a forgalmat.

A Fidesz politikusok kék villogó fénnyel húznak el az akadályozott belvárosi utakon.

A rendőrség kesztyűs kézzel bánik az útakadályozó sárga taxikkal. Várják a parancsot az Uber taxik ellen.

 

 

 

 

 

 

komment

Címkék: rendőrség demokrácia kormánypárt Budapest jóállam 2016 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr748287122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.