2015.10.19.
22:24

Írta: Dr. Tóth Zoltán

„Mit főzzek? Válassz!”- a fakanálnál Tóth Zoltán a Rádió Bézsben

2015. október 20-án, kedden 13 órától hallgathatják Tóth Zoltán műsorát a www.radiobezs.hu –n. New York, Moszkva és a magyar vidéki színházak után mai műsorunkban budapesti színházak műsoraira vetünk egy-egy pillantást. Buday Péter sztárszakács szerint jön a tészták szezonja!

Galkó Balázs előadóművész Parti nagy Lajos elbeszélésének első részét olvassa fel a Rádió Bézs hallgatóinak az ételekről. Tóth Mónika, hegedűművész, a barokk hegedűirodalommal ismertet meg minket.

Hallgatóink főzték rovatunkban Gyöngyi juhtúrós sztrapacskát készít. Katalin desszertként aszalt gyümölcsös puding készít gyorsan és olcsón. A műsorunk végén áttekintjük azt az étlapot, amelyről a Civilek éjszakáján főztem a Motiváció Alapítvány mozgássérült vendégeinek.

 

Mai műsorunkba Beatles, Bornai Tibor (fotó), Rolling Stones zenéiből válogattam be egyet-egyet, és Gyöngyi kedvencébe: Carl Orff: Carmina Burana c. művébe hallgattunk bele.

 

http://www.radiobezs.hu/radiobezs/dr-toth-zoltan

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv 2015 Magyarország Rádió Bézs

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr957991571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása