2015.09.17.
16:24

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Születésnapi menü

Születésnapra

Hűsítő bevezetők

Ananászlé, gránátalmalé nagy pohárban

Előételek

Padlizsánkrém, avokádókrém kétszersülttel

Főételek

Indiai tikka masszala csirke, magyar marhapofa, olasz rizottó kínai gombával

Desszert

Palacsinta, ahogy eredetileg Suzette készítette narancsosan

Ital        

Pezsgő, pezsgő, pezsgő

 

komment

Címkék: szakácskönyv életrajz 2015 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr177795712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.