2015.01.02.
22:23

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Budaörsi olvasókör 2015. január 14., február 11. és március 11-én

 

Olvasókör a Budaörsi Könyvtárban

 

2015. január 14-én, szerdán, 17,30 órától

 

A Budaörsi Könyvtárban ötödik alkalommal ülnek össze az Olvasókör tagjai egy beszélgetésre 2015. január 14-én, szerdán 17,30 órától a könyvtár folyóirat-olvasójában.

 

Az olvasókörben várjuk a tagjainkon kívül az új jelentkezőket a http://www.budaorskonyvtar.hu/  honlapon, személyesen a Budaörs, Károly király út 20. sz. alatt

 

2014. január 14-én, szerdán, 17,30-19,00 között.

 

A következő beszélgetésen Ljudmila Ulickaja[i]: Szonyecska c. kisregényéről[ii] váltunk szót, amely a könyvtárban mindenki számára hozzáférhető.

 

Az olvasókörünk új tagjainak a jelentkezését akkor is várjuk, ha nem olvassák el előre a megbeszélésre váró könyvet, mert az irodalom iránti érdeklődést és a szabadidő hasznos eltöltését önmagában is fontosnak tartjuk!

 

Javasolom, hogy töltse ki az alábbi kérdőívet, hogy aktívan részt vehessen a közös program kialakításában:

 

(A kérdőív letöltésére várni kell 30 másodpercet!)

 

https://onedrive.live.com/redir?page=survey&resid=2A1DBE652A3EC5E1!19006&authkey=!APyVoLYOVVYZDZ8&ithint=file%2c.xlsx

 

Előzetesen tájékoztatjuk az olvasókör tagjait és az új jelentkezőket, hogy a következő beszélgetésünkre – új műfaj bevezetésével- meghívtuk Dr. Bodó Miklós professzort, aki fényképekkel és videó filmekkel számol be Kubáról. A februári rendezvényünkre 2015. február 11-én, szerdán, 17,30-tól kerül sor a könyvtár folyóirat olvasójában. A kubai utazási élményeknek aktualitást ad az USA-Kuba kapcsolatok rendezésének most kezdődött történelmi folyamata. Kubáról addig is olvashatnak egy jó könyvet[iii].

 

Március 11-ei rendezvényünkre egy magyar költő meghívást tervezzük. A kilétének a titkát akkor tárjuk a nyilvánosság elé, ha a részvételére hivatalosan is igent mondott[iv].

 

 Filipszky István, a könyvtár igazgatója                             Tóth Zoltán, az olvasókör vezetője

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Budaörs filmszínházirodalom 2014 Magyarország olvasókör

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr507035231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása