2017.12.16.
11:18

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézs: karácsonyi előkészületek

 Mit főzzek? Válasszon! • Péntek 13:00-14:00 •


2017-12-15 13 óra

December 15-én már minden háziasszony és háziférfi a karácsonyi előkészületeken gondolkodik. Mikor ünnepeljük a karácsonyt? – kérdezi a műsorvezető Kiss Katalintól, aki a Mit főzek? állandó szereplője. Az ünnepnapok előtt előre elkészíthető ételek receptjét, előre sütött húsokról hallgathatunk javaslatot, és kerüljük az olyan méretű pulyka megvásárlását, amely nem fér be a sütőnkbe. Megemlékezünk F. Nagy

Angéláról, aki Horvát Ilona néven írta a szakácskönyveket, és Örkény István felesége volt. A leveles tészta készítésének a titkairól is hallhatunk: hideg kézzel kell gyúrni, hajtogatni, hűtőszekrényben pihentetni. Az ünnepi menüsor előkészítése közben karácsonyi énekeket hallgathatunk és pudinggal, déligyümölcs salátával zárjuk műsorunkat. (Ismétlés hétfőn 02-03 óra között.)

http://www.radiobezs.hu/radiobezs/dr-toth-zoltan

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv Ünnepek Rádió Bézs 2017 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr3513505071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása