2017.09.05.
19:50

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Atv Hiradó is cenzúrázza és eltorzítja saját riportjait

Atv lefelé megy az M1 szintjére.

2012-ben a választási törvény elfogadásakor felkeresett az M1 Híradó stábja, azzal, hogy mi a véleményem a Fidesz új választási törvényéről. Az interjú 40 percig tartott - általam elutasító tartalommal. Az interjú végén a riporter, a kamerán kívül, jelezte, hogy túl hosszú lett a beszélgetés, és abból „vágni kell”. Este érdeklődéssel vártam, hogy mi maradt benne a megvágott anyagban. Az M1 Híradóban a következő 5 másodperc maradt a 40 percből.

 

  • Egyetért Ön az egyéni választókerületi rendszerrel?

  • Igen!

Bravúr volt a filmvágó részéről, egy „igen” szót megtalálni a 40 perces interjúból. A kérdés bizonyára úgy hangzott, hogy „szép időnk van?”

Nem csalódtam a Fideszben és fullajtárjaiban. Meghamisították az interjút.

A hamisítással szembesülve segítséget kértem a korábbi médiatanács tagjaitól, hogy miképpen tudnék jogi úton elégtételt venni a hamisításért. Mindenki, aki az Mszp-Szdsz kormány alatt zsíros pénzeket húzott a médiák feletti hatalomból, engem intett rendre: „Egy kis hamisítás nem a világ, és EZEK bosszúállók!”

2017. szeptember 5-én az Atv Hiradó riportere, Várkonyi Zoltán, hívott interjúra az „euró bevezetéséről szóló népszavazás ügyében”. 20 percig beszélgettünk kamera előtt arról, miért alaptörvény ellenes a kérdés. Külön kifejtettem, hogy egyetértek az euró bevezetésével. Sőt, azt az eljárást is elmondta, hogy lehet az euró bevezetésnek népszavazási feltételeit megteremteni.

Mi ment le az Atv Hiradóban az euró bevezetéséről szóló népszavazás ügyében?

Tóth Zoltán: „Nem lehet ilyen kérdésben népszavazást tartani, mert a Fidesz beírta az alaptörvénybe a forintot!”

Népszavazás kezdeményezője: „Nem is ebben a kérdésben kezdeményeztünk népszavazást!”

Vége.

Az Atv Hiradó után hívtam Várkonyi urat a mobilján. Nem vette fel.

A média hírek hamisítása magyar belpolitikai ügy. Nem kell nekünk se az orosz titkosszolgálat, se habonyi-művek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás demokrácia kormánypárt Alkotmány Alaptörvény 2017 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr312806094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása