2017.08.04.
19:19

Írta: Dr. Tóth Zoltán

A Jobbik lábbal tapossa a választójogot

A Jobbik az írástudatlan/iskolázatlan emberektől félti a közéletet, és ezért meg akarja fosztani őket a választójoguktól. Nem a rasszistáktól, a közpénztolvajoktól, a divernyákoktól, a disznózó és választási csalást szervező politikusoktól félti a társadalmunkat, hanem az iskolázatlanoktól. A Fidesz-Jobbik koalícióban törekszenek az iskolázatlanok számának a növelésére. A végén azok akarnak nevetni, akik Fidesz-Jobbik pártagkönyvvel rendelkeznek.

Tisza István 1912-ben 10 analfabétának adott volna együtt 1 szavazati jogot ígért. A Jobbik még ennél is szűkkeblűbb: semmit sem adna a közéletből az elesett társadalmi csoportoknak. A Jobbik úgy húz "középre", hogy lábbal tapossa az emberi és politikai szabadságjogokat!

Simon András beszélgetett erről az Atv-ben Tóth Zoltánnal:

http://www.atv.hu/videok/video-20170803-toth-zoltan

 

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia magyar választások története 2017 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr612720820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása