2017.01.04.
08:10

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézs: mit főzzek 140 gyereknek?

 

 A Heti Betevő Egyület budaörsi önkéntesei Csermák Zsuzsa, Magyar Fruzsina, Gombás Ferenc, Sápi Gyöngyi, Kajdiné Jellen Judit, Gergely Beatrix, Demszky Anna, Szalay György, Nagy János, Gergely János Horváth József válaszoltak a szerkesztő-műsorvezető kérdésére: Miért főznek önkéntes munkában minden 4. vasárnap 140 rászoruló gyermeknek? A Rádió Bézs az önkéntes csapat tagjainak egy-egy általuk kért zenével köszöni meg a munkát. (A budaörsi önkéntes csapat két tagja élt az anonimitás lehetőségével – nekik ezúton köszöni meg munkájukat a műsorvezető.)

 

A Rádió Bézsben 2017. január 6-án, pénteken 13 órakor hallgathatják meg a műsort (ismétlés szombaton 13 órakor). http://www.radiobezs.hu/radiobezs/radiobezs.main.page

 

Szólj hozzá!

Címkék: Rádió Bézs Heti betevő 2016 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr9412095705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása