2016.10.02.
17:41

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Valószínűleg érvénytelen lesz....

 

Lehetséges, hogy érvénytelen lesz a népszavazás?!

 

2016 október 2-án, vasárnap lehetséges, hogy érvénytelen lesz a népszavazás. A valószínűséget 2 tapasztalati adat alapozza meg: 15,00 órakor közétett részvételi adat alig haladja meg az egyharmadot (30,66%), amely 5%-kal alatta marad az átlagos részvétel 15 órakor mért átlagának. A másik tény hogy az aktív érvénytelen szavazási kampány miatt magasabb lesz az érvénytelen szavazatok száma mint, az eddigi maximum: 2,7%.

 

A tapasztalati tényekre alapozva legalább 52,7%-os részvételre van szüksége a jelenlegi kormánypártnak úgy, hogy az érvénytelen szavazatok száma nem haladhatja meg a 2,7%-ot.

 

Csodafegyverre van szüksége a jelenlegi kormánypártnak, hogy fordítson az érvénytelenségen. Csodafegyver csak törvénytelen lehet.

 

komment

Címkék: választás kormánypárt jóállam országos népszavazás magyar választások története nemzetközi megfigyelés 2016 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr5711760793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása