2016.05.23.
17:56

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Rádió Bézsben főztem...

 

Skóciába látogatunk. Magyarországi Katalin skót reggelijével kezdünk, majd az edinbourghi várat nézzük meg. Shean Connery Oscar-díjas skót filmszínészt idézzük a James Bondból.  Skara Brae  ősemberek lakta településére is ellátogatunk Skóciában. Hallgatóink főzték rovatunkban Margit skót ételt főz a Rádió Bézs hallgatóinak. Nagy János egy szerdai programról számol be: mozgássérült gyermekeknek sárkányhajózást szerveztek Sukorón. A Motiváció Alapítványnak készítek pörköltet vadász vagy vadászné módra.

 

 

 

ZENE

 

Skót dudások és dobosok zengedeznek, majd Mendelson skót szimfóniájából hallgatunk meg részletet. A magyar Loch Ness-i szörny, Süsü énekel nekünk. Bornai Tibor és Koncz Zsuzsa egy-egy számát is meghallgatjuk.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szakácskönyv Rádió Bézs 2016 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr318741262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása