2016.04.24.
12:20

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Itt van május elseje! - a Rádió Bézsben

 

Pészach. Kivonulás ünnepe van ezen a héten a zsidók számára. Kik és hová vonultak, amelyet egy hétig, 8 napig ünnepelnek? Katalin lengyel, másik nevén zsidó tojást készít. A múlt héten amerikai reggelit ehettünk, ma az angol reggeli kerül terítékre.  Hallgatóink főzték című rovatunkban Gyöngyi  levest főz a Rádió Bézsnek. Nemzetközi tudósítónk Trembacz Éva Zsuzsa kuszkuszt, egy arab-zsidó tésztát készít nekünk. Benke Lászlótól kérdezem: Május 1-én virslit, sörrel vagy mást is lehet enni-inni? A Motiváció Alapítvány hátrányos helyzetű istápoltjainak újkrumplikat sütök többféle módon.

 ZENE

 A Budapest Klezmer Band játszott nekünk három számot, utána Hofi Géza énekel Tevjeként a „Hegedűs a háztetőn”-ből egy részletet. Majd a Beatlest és Koncz Zsuzsát hallgathattunk műsorunkban, és május elsejére nosztalgia dalt hallgattunk meg.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó szakácskönyv Rádió Bézs 2016 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr928658846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása