2016.03.02.
19:29

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Szlovák Uber és szlovák választás

 Index -- Külföld, 4 perce

 Szlovák Uber: Ingyen visszük szavazni!

 Így promózza magát Pozsonyban az Uber a szlovákiai választások alkalmából, amit a hétvégén tartanak.

 2016. március 5-én, szombaton szeretnénk önt egy ingyen körre elvinni a választási helységekig, hogy éljen állampolgári jogaival, és szavazzon.

A országgyűlési választások egy olyan lehetőséget adnak jogai érvényesítésére és a szabad vélemény kinyilvánítására, amellyel mindenkinek élni kellene – tájékoztatja utasait az Uber.

Az akció egyébként csak az urnákig érvényes, visszafelé már nem, és az utazás költsége sem haladhatja meg az öt eurót. A szolgáltatást reggel 6-tól este 22-ig lehet igénybe venni. A mobil applikációban kattintson a "Promo"-ra, majd a kód megadása a "Választok" ("BudemVolit") opció kattintásával rendeli meg a taxit. A pozsonyi Uber arra is felhívta a figyelmet, hogy a várható nagy érdeklődésre való tekintettel, elképzelhető, hogy többször is le kell adni a rendelését. Az Uber nem először nyújt ingyenes szolgáltatást a szlovák fővárosban, többször a Slovan hokimeccseire szállította ingyenesen a szurkolókat.

http://index.hu/mindekozben/poszt/2016/03/02/szlovak_uber_ingyen_visszuk_szavazni/

 

komment

Címkék: kampány választás Szlovákia külföldi választás

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr158439546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása