2015.12.09.
11:15

Írta: Dr. Tóth Zoltán

Dési János: Árpi bácsi – könyvbemutató az Örkény Könyvesboltban

Göncz Árpádról szóló emlékkönyv bemutatójára zsúfolásig megtelt az Kossuth Kiadó Szent István körúti Örkény könyvesboltja.

A kötet Göncz Árpáddal kapcsolatos emlékeket, anekdotákat, történeteket idéz fel a köztársasági elnök (1990-2000) életéből és munkásságából. A könyvet Szegvári Katalin mutatta be a közönségnek, majd Körössy P. József a Noran Libro kiadó vezetője a kötet születési körülményeiről szólott. A Göncz család jelenlevő képviselői sem tudtak minden történetről, amelyet a könyvbemutatón megjelent közönség tagjai felidéztek. A szerző engem is felkért, hogy a könyvben szereplő történeten kívül is idézzek fel emlékeket Göncz Árpádról, majd Dési János azzal zárta a beszélgetést, hogy egy pótkötet kiadását is meg kellene fontolni.

A bensőséges és jó hangulatú estről a fotókat alant nézhetik meg:

http://fotolexikon.blogspot.hu/2015/12/arpi-bacsi-konyvbemutato-goncz-arpadrol.html

 

Szólj hozzá!

Címkék: demokrácia Göncz filmszínházirodalom 2015 Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://tothzoltan.blog.hu/api/trackback/id/tr278151402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása